Productspecificatie

Productnaam
Yoghurt Kers Gebakje
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: water, slagroom(MELK), suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK), EI, AMANDELEN, kersen(SULFIET), dextrose, yoghurtpoeder(MELK), aardappelzetmeel (gemodificeerd), vetstoffen, zetmeel (gemodificeerd), Gemodificeerd Zetmeel(E1414 (geacetyleerd dizetmeelfosfaat)), plantaardig vet (gehard), Plantaardig Vet(kokos, palm, palmpit, plantaardig vet), gelatine, kwarkpoeder(MELK), MELKpoeder, weipoeder(MELK), cacaoboter, glucosestroop, Aroma(aroma, room, vanille), kersen, maiszetmeel, Kleurstof(E162 (bietenrood), E163 (anthocyaninen), E101 (riboflavinen), E141 (kopercomplexen van chlorofyl(in)en), E160a (carotenen), E160b (annatto), E161b (luteïne)), lactose(MELK), TARWEzetmeel, Plantaardige Olie(plantaardige olie), glucosestroop (gedroogd), Emulgator(E472b (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur), E492 (sorbitaantristearaat), E477 (propyleenglycolesters van vetzuren), E471 (mono- en diglyceride van vetzuren), E475 (polyglycerolesters van vetzuren), E322 (lecithine)(SOJA)), kersensap, MELKeiwit, invertsuikerstroop, Rijsmiddel(E450 (difosfaten), E500 (natriumcarbonaten)), MELKpoeder (magere), bakkerszout, citrusvezel, E160b (ii) (annatto norbixine), Natuurlijk Aroma(citroen, vanille), plantaardige olie (gehard), Stabilisator(E170 (calciumcarbonaten), E263 (calciumacetaat), E339 (natriumfosfaten), E407 (carrageen), E420 (sorbitol), E450 (difosfaten)), TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E263 (calciumacetaat), E339 (natriumfosfaten), E415 (xanthaangom), E450 (difosfaten)), Voedingszuur(E330 (citroenzuur)), zout, Zuurteregelaar(E500 (natriumcarbonaten)) Wordt verwerkt in een bakkerij waar gluten, ei, noten, soja, melk, sesam, sulfiet en lupine aanwezig zijn
Allergenen
Ei, Melk, Noten, Sulfiet, Gluten, Soja, Tarwe, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1163 KJ
Energie KCal 277.78 KCal
Eiwit 3.3 g    
Koolhydraten 31 g    
   - Suikers 21 g    
Vetten 16 g    
   - Verzadigd 10 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.14 g